Ričardas Berankis trijų setų kovoje nusileido Gaeliui Monfilsui

 

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis priešinosi, bet galiausiai pralaimėjo ATP 500 serijos turnyre Dubajuje garsiam varžovui.

Gaelis Monfilsas, pasaulio reitinge užimantis 23 vietą, turėjo paplušėti, kad ketvirtadienį įveiktų lietuvį, kurio pozicija planetoje yra 113-a.

Vis dėlto Prancūzijos tenisininkas laimėjo ketvirtfinalio mačą 6:1, 6:7 (3), 6:2 ir iškopė į turnyro Dubajuje pusfinalį.

32 metų prancūzas buvo arti pergalės antrajame sete, kai pirmavo 5:4 ir padavinėjo, bet R.Berankis kovojo iki pabaigos ir buvo išlyginęs mačo eigą, kai antrajame sete laimėjo pratęsimą 7:3.

Trečiajame sete R.Berankis pirmavo 2:1 ir padavinėjo kamuoliuką, bet G.Monfilsas, geriausiais karjeros metais buvęs šeštas pasaulyje, žaidė tiksliau likusią mačo eigą.

Po atrankos varžybų dar du varžovus nugalėjęs 28 metų lietuvis turnyre Jungtiniuose Arabų Emiratuose uždirbo 90 reitingo taškų ir 75 tūkst. dolerių.

Vilnius, vasario 28 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode