Sidabrą iškovojusiai S. Krupeckaitei – prezidentės sveikinimas

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino dviratininkę Simoną Krupeckaitę, kiri Vokietijoje vykusiame Europos dviračių treko čempionate iškovojo sidabrą.

Šalies vadovė pabrėžė, kad Lietuvos vardas tarptautinėje sporto arenoje siejamas su įkvepiančiais sportininkės laimėjimais.

„S. Krupeckaitės dėka pasaulis išgirsta apie Lietuvą, kurios sporto istoriją kūrė ir šiandien kuria stiprūs, atkaklūs ir ryžtingai pergalių siekiantys žmonės“, – sakoma prezidentės sveikinime.

Prezidentė dviratininkei padėkojo už šį ištvermės ir tvirtos dvasios pavyzdį ir palinkėjo, kad kantrus ir nuoseklus darbas visuomet būtų apdovanotas svariais medaliais, o per treniruotes ir per varžybas visada lydėtų sėkmė.

34-erių panevėžietė, kurią treniruoja jos vyras Dmitrijus Leopoldas, Berlyne (Vokietija) vykstančiame aštuntajame Europos dviračių treko čempionato čempionate šeštadienį iškovojo sidabrą. Lietuvė antra finišavo keirino rungties finale. 

S. Krupeckaitė per savo karjerą pelnė jau devynis Senojo žemyno pirmenybių medalius – tris aukso, du sidabro ir keturis bronzos.

Vilnius, spalio 22 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode