Spalio 14-15 d.

Plėšimai

Spalio 14 d. apie 20 val. 20 min. Anykščių r., Viešintų mstl., į vyro (g. 1977 m.) namą užėjo trys jaunuoliai, kurie sumušė šeimininką ir pagrobė mobiliojo ryšio telefoną ir kelioninę rankinę su įvairiais įrankiais. Nukentėjusysis dėl galvos, rankos ir kojos sumušimų, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Materialinis nuostolis - 380 eurų.

Spalio 14 d. apie 18 val. Kaune, Savanorių pr. esančioje parduotuvėje asmuo, bandant pavogti dviratį, pardavėjui (g. 1995 m.) papurškė dujų į akis ir pasišalino pagrobęs dviratį. Pardavėjas gydomas ambulatoriškai. Materialinis nuostolis - 949 eurai.

Gaisrai

Spalio 15 d. apie 1 val. 40 min. Vilniuje, Kalvarijų g., užgesinus gaisrą mediniame negyvenamajame name, gaisravietėje rastas apdegęs apie 40 metų amžiaus nenustatytos tapatybės vyriškio lavonas. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Įvykiai, susiję su narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis

Spalio 14 d. apie 15 val. 50 min. Kretingos r., Mikoliškių k., moters (g. 1943 m.) sodyboje, šiltnamyje, rastos ir paimtos 37 augančios kanapės.

Kiti įvykiai

Spalio 14 d. apie 14 val. 31 min. Kaišiadorių r., Kapčiškių k., tvarkant kieme esantį keliuką, su ekskavatoriumi kasant paviršinį žemės sluoksnį, rasti galimai 4 - 5 žmonių kaulų fragmentai.

Policijos departamentas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode