Bokalu sužeidė moterį

  Šią savaitę rajone rasti mirę žmonės. Nenustatytas asmuo alaus bokalu sužeidė moterį. Vagys įsibrovė į Mažeikių rajono vaikų našlaičių ir senelių globos namų patalpas ir išnešė suktuvą bei maisto produktus.

Rasti negyvi

Liepos 19 d., apie 18.00 val., Draugystės g., kambaryje, ant grindų, rastas vyro, gimusio 1997 m., gyvenusio Žemaitijos g., lavonas be išorinių smurto žymių.

Kitą dieną, apie 19 val., namuose Mažeikiuose, Sodų kelyje, rastas vyro, gimusio 1959 m., lavonas taip pat be išorinių smurto žymių. Abiem atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Patyrė galvos traumą

Antradienį, apie 00.30 val., kazino, esančiame Žemaitijos g., nenustatytas asmuo metė alaus bokalą moteriai, gimusiai 1995 m., gyvenančiai Mažeikiuose, į galvą. Moteris galvos traumą.

Apiplėšė Globos namus         

Pirmadienį, 9.05 val., pranešta, kad tarp liepos 17 d. 22 val. ir liepos 18 d. 8 val. išlaužus duris patekta į Mažeikių rajono vaikų našlaičių ir senelių globos namų, esančių Laisvės g., pagalbines patalpas, iš kur pagrobtas akumuliatorinis suktuvas, taip pat išlaužus duris iš maisto sandėlio pagrobti įvairūs maisto produktai. Tikslus pagrobtas turtas ir padaryta turtinė žala nustatinėjama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode