Partrenkė neblaivią pėsčiąją

      Praėjusią savaitę rajono keliuose sužeista neblaivi pėsčioji ir nukentėjo vairuotojas. Dėl nepasirinkto saugaus greičio automobilis nuvažiavo nuo kelio. Neblaivus vairuotojas atsitrenkė į apšvietimo stulpą.

Pateko į ligoninę

      Birželio 13 d. 23.52 val. kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 9-ajame kilometre tamsiu paros metu neblaivi, nustatytas sunkus girtumo laipsnis, 2,88 promilės, pėsčioji O. N., gimusi 1979 m., neprisisegusi šviesą atspindinčių elementų ir nevilkėdama ryškiaspalvės liemenės, stovėjo važiuojamojoje dalyje ir buvo partrenkta pravažiuojančio automobilio „Toyota Land Cruizer“, vairuojamo V. M., gimusio 1965 m. Sužeista pėsčioji pristatyta į Mažeikių ligoninę.

      Šeštadienį, 13.19 val., ties Senkelio g. 3 vairuotoja D. T., vairuodama automobilį „Audi A6“ atbuline eiga, nepaliko saugaus atstumo iki stovinčio automobilio „VW Passat“ ir atsitrenkė į jo priekines kairės pusės dureles. Sužalotas „VW Passat“ vairuotojas K. S. pristatytas į ligoninę.

Nuvažiavo nuo kelio

      Penktadienį, po vidurnakčio, ties A. Baranausko g. 3 vairuotojas E. D., vairuodamas automobilį „BMW 320“, nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavo nuo kelio, apgadino savo automobilį ir kelkraštį. Vairuotojas vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo.

Apgadino apšvietimo stulpą

      Pirmadienio naktį, tuoj po vidurnakčio, ties Žemaitijos g. 58 neblaivus, nustatytas 2, 08 promilės girtumas, vairuotojas S. D., vairuodamas automobilį „Audi A6“ atbuline eiga, nepaliko saugaus atstumo iš galo ir atsitrenkė į apšvietimo stulpą. Apgadintas automobilis ir apšvietimo stulpas. Vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode