Neatidūs vairuotojai sužalojo žmones

     Gegužės pabaigoje ir birželio pradžioje eismo įvykiuose sužeista keleivė ir pėstysis. Po automobilių ratais pakliūva staiga į kelią išbėgę laukiniai žvėrys.

 

Pateko į ligoninę

      Gegužės 29 d. Žemaitijos–Senkelio g. sankryžoje vairuotojas Ž. S., vairuodamas automobilį „Opel Zafira“ šalutiniu keliu, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „VW Caddy“, vairuojamo V. R., ir su juo susidūrė. Apgadintos abi transporto priemonės. Sužalota „VW Caddy“ keleivė V. R., kuri pristatyta į ligoninę.

      Kitą dieną Skuodo–Melioratorių g. sankryžoje vairuotojas S. Z., vairuodamas automobilį „Opel Vectra“, nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusio pėsčiojo R. M. ir jį partrenkė. Nukentėjusysis pristatytas į ligoninę.

Apgadino užtvarą

      Gegužės 31 d. 17.21 val. Urvikių k., ties Aušros taku 48 nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį, nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į elektros stulpo atramą ir ją apgadino. Vairuotuojas iš eismo įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

      Birželio 2 d. 11.21 val. Laisvės–Geležinkelio g. sankryžoje vairuotojas E. S., vairuodamas automobilį „Audi A6“, važiuodamas per reguliuojamą sankryžą ir sukdamas į kairę, nepasirinko saugaus atstumo iš dešinės ir kliudė pradėjusį leistis geležinkelio pervažos užtvarą.

Atsitrenkė į automobilį

      Sekmadienį, 09.45 val., Sedos–Aitvaro g. sankryžoje dviratininkas V. S., neblaivus, jam nustatytas 0,61 promilės girtumas, vairuodamas netvarkingą dviratį, kuriam neveikė pagrindinis stabdis, kirto važiuojamąją kelio dalį ir atsitrenkė į pravažiuojančio automobilio galinę dalį.

Ant kelio – žvėrys

      Gegužės 30 d. kelio Mažeikiai–Kuršėnai 49-ajame kilometre vairuotojas J. L., vairuodamas automobilį „Toyota Avensis“, partrenkė iš dešinės kelio pusės į važiuojamąją kelio dalį išbėgusią stirną ir ją mirtinai sužalojo.

      Trečiadienį, 23.00 val., kelio Mažeikiai–Laižuva 9-ajame kilometre vairuotojas R. L., vairuodamas automobilį „Audi A8“, partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga taip pat iš dešinės pusės į kelią išbėgusią stirną.

      Šeštadienio naktį, 01.22 val., kelio Pikeliai–Židikai 3-ajame kilometre vairuotojas E. Š., vairuodamas automobilį „Opel Vectra“, partrenkė iš dešinės pusės į kelią išbėgusią elnio patelę. Žvėris pabėgo.

      Tą pačią dieną kelio Kuršėnai–Mažeikiai 52-ajame kilometre vairuotojas M. K., vairuodamas automobilį „VW Polo“, nepastebėjo staiga į kelią išbėgusios stirnos ir nespėjęs sustoti kliudė ją. Stirna nugaišo.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode